Ik ben Anika Koperdraad (1988), gediplomeerd interieurontwerper en interieurstylist en eigenaar van Studio Koperdraad. Ruim 11 jaar heb ik gewerkt als interieurontwerper bij één van de mooiste woonwinkels van Nederland. Vanaf augustus 2020 is het tijd voor een volgende stap. Met mijn uitgebreide kennis en inlevingsvermogen visualiseer ik direct waar de mogelijkheden liggen en kan dit goed vertalen naar een totaalconcept.

Neem de tijd voor je interieur en laat je goed begeleiden. Mijn ervaring is dat in goede samenwerking met de klant de mooiste interieurs ontstaan.

Als gepassioneerd ontwerper vertaal ik de wensen en smaak van de opdrachtgever(s) naar een kloppend geheel. Dit kenmerkt zich door verschillende stijlen op een verrassende manier met elkaar te combineren. Mijn kennis van ontwerpen, kleuren en materialen zorgen er voor dat ik steeds weer precies de juiste sfeer weet te creëren. Ik werk vanuit de visie dat een ontwerp moet aansluiten bij de wensen en identiteit van de opdrachtgever(s).

studiokoperdraad.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?