Stadswoning Amersfoort

Dit was een bijzonder project om te mogen realiseren. Naast het totaaladvies wat wij hebben gegeven, hebben we ook ondersteuning gegeven bij de bouwbegeleiding. En tevens hebben wij ook alle verlichting, raambekleding, meubels en accessoires mogen leveren.

Vier verdiepingen, die warmte en comfort uitstralen. Als je binnen bent waan je je in een andere wereld en vergeet je dat je eigenlijk midden in de stad zit. Het trappenhuis hebben we een mooie donkerblauwe tint gegeven. Dit geeft geborgenheid en maakt het één mooi geheel.

De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en omdat dit een totaal andere ruimte is dan de andere verdiepingen. Namelijk één grote ruimte, hebben we hier gekozen voor een Hongaarse punt vloer. Alle andere verdiepingen zijn voorzien van een gietvloer in een mooie groentint. De kleuren groen en blauw zorgen voor een frisse en moderne basis. Met de zwarte accenten en de houten latjes erbij is het plaatje compleet.

Appartement Sluishuis IJburg

Wat een gave locatie en wat een te gek gebouw is het Sluishuis op IJburg. Doordat de bebouwing trapsgewijs
oploopt heeft het Terrace appartement een optimale zonligging en een panoramische uitzicht op de omgeving.

De opdrachtgever vroeg mijn hulp want hij wilden het gelijk goed doen.
Zo mocht ik het gehele appartement ontwerpen en vervolgens de plannen ook uitvoeren.

Het gehele appartement is voorzien van een Superquartz gietvloer. Als de zon op de vloer schijnt glinsteren de stukjes marmer die in de vloer verwerkt zitten. Hierdoor ontstaat er een levendig effect. Deze glinstering zien we ook terug als de zon op het water beneden schijnt.

Doordat in alle ruimtes het kleur- en materiaalgebruik terugkomt maakt dit het één geheel. Ook de verlichting heeft een
belangrijke rol gespeeld. Alles is in led uitvoering toegepast en ook het besturingssysteem is slim én van deze tijd.

Een droominterieur dat volledig aansluit bij de leefwijze, de wensen én de persoonlijkheid van de opdrachtgever.

Jaren ’30 woning Utrecht

Na een flinke verbouwing heeft het huis zijn originele jaren 30 elementen terug gekregen. De visgraat parketvloer, de en suite deuren met glas in lood en aan weerszijde de kasten op maat. De en suite deuren scheiden het zitgedeelte van de keuken en eetkamer, dit maakt het een cosy woonkamer. Hier steken de fris witte kozijnen mooi af tegen de groen grijze tint op de muren. Doordat de keuken op maat is gemaakt, konden we deze mooi wandvullend maken en de ruimte optimaal benutten. De accessoires en de verlichting hebben ‘a touch of gold‘ en zorgen voor een warme look & feel.

Jaren '30 woning Utrecht Tuindorp

WORK IN PROGRESS

Stadswoning Utrecht

Voor deze stadswoning in Utrecht vlakbij het Wilhelminapark mochten wij een totaalontwerp maken. Letterlijk alles is eruit gegaan en alleen de voorgevel is blijven staan. Zo kon er voor beide verdiepingen een hele nieuwe indeling bedacht worden. En hebben wij ook het verlichting- en schakelplan ontworpen. Alle kleuren en materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en uitgekozen. De langste wand van de begane grond kreeg een mooie donkere blauwe tint om zo de lengte van het huis extra te benadrukken. Een prachtig project! waarbij wij ook de styling hebben mogen verzorgen.

3D PROJECTEN

Playlist: 3D INTERIEUR DESIGN

Familie woonhuis jaren '50

WORK IN PROGRESS

Jaren '30 woning Wijdemeren

WORK IN PROGRESS

Monumentaal Herenhuis

WORK IN PROGRESS

studiokoperdraad.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?