Stadswoning Amersfoort

Dit was een bijzonder project om te mogen realiseren. Naast het totaaladvies wat wij hebben gegeven, hebben we ook ondersteuning gegeven bij de bouwbegeleiding. En tevens hebben wij ook alle verlichting, raambekleding, meubels en accessoires mogen leveren.

Vier verdiepingen, die warmte en comfort uitstralen. Als je binnen bent waan je je in een andere wereld en vergeet je dat je eigenlijk midden in de stad zit. Het trappenhuis hebben we een mooie donkerblauwe tint gegeven. Dit geeft geborgenheid en maakt het één mooi geheel.

De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en omdat dit een totaal andere ruimte is dan de andere verdiepingen. Namelijk één grote ruimte, hebben we hier gekozen voor een Hongaarse punt vloer. Alle andere verdiepingen zijn voorzien van een gietvloer in een mooie groen tint. De kleuren groen en blauw zorgen voor een frisse en moderne basis. Met de zwarte accenten en de houten latjes erbij is het plaatje compleet.

Stadswoning Utrecht

Voor deze stadswoning in Utrecht vlakbij het Wilhelminapark mochten wij een totaalontwerp maken. Letterlijk alles is eruit gegaan en alleen de voorgevel is blijven staan. Zo kon er voor beide verdiepingen een hele nieuwe indeling bedacht worden. En hebben wij ook het verlichting- en schakelplan ontworpen. Alle kleuren en materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en uitgekozen. De langste wand van de begane grond kreeg een mooie donkere blauwe tint om zo de lengte van het huis extra te benadrukken. Een prachtig project! waarbij wij ook de styling hebben mogen verzorgen.

Jaren ’30 woning Utrecht

Na een flinke verbouwing heeft het huis zijn originele jaren 30 elementen terug gekregen. De visgraat parketvloer, de en suite deuren met glas in lood en aan weerszijde de kasten op maat. De en suite deuren scheiden het zitgedeelte van de keuken en eetkamer, dit maakt het een cosy woonkamer. Hier steken de fris witte kozijnen mooi af tegen de groen grijze tint op de muren. Doordat de keuken op maat is gemaakt, konden we deze mooi wandvullend maken en de ruimte optimaal benutten. De accessoires en de verlichting hebben ‘a touch of gold‘ en zorgen voor een warme look & feel.

Project Alphen aan den Rijn

Bij dit project in Alphen aan den Rijn mochten wij een interieurontwerp maken voor de indeling van de benedenverdieping. De bewoners vonden het moeilijk een keuze te maken hoe de ruimte vervolgens in te delen. Moest de keuken aan de voorkant of aan de achterkant van de woning komen? Welke materialen moesten er in de woning gebruikt worden? Wij lieten de bewoners verschillende opties voor indelingen zien en maakten een 3d animatie van de toekomstige ruimte. Deze manier van 3d visualisatie schetst een duidelijk (sfeer)beeld vanuit alle hoeken hoe de benedenverdieping er na de verbouwing uit zal gaan zien.

Familie woonhuis jaren '50

WORK IN PROGRESS

Jaren '30 woning Wijdemeren

WORK IN PROGRESS

Monumentaal Herenhuis

WORK IN PROGRESS

Jaren '30 woning Utrecht Tuindorp

WORK IN PROGRESS

studiokoperdraad.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?